رویدادهای مهارت محور تابستانه  در خانه گردشگری خوراک یزد

مدیر خانه گردشگری خوراک یزد گفت: از ۱۴مرداد تا ۱۴ شهریورماه، پنج رویداد مهارت محور، ذیل موضوعات متنوع و با هدف کارآفرینی و عرضه و معرفی خوراک و نوشیدنی اصیل یا نوآورانه در خانه گردشگری خوراک یزد برگزار خواهد شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، آرزو عابدی تصریح کرد: با برگزاری این رویدادها درصدد هستیم تا ضمن معرفی و عرضه خوراک و نوشیدنی اصیل یزدی، فرهنگ‌سازی برای ترویج استفاده از آن‌ها تداوم یابد.

مدیرخانه گردشگری خوراک یزد افزود: با توجه به اهمیت روزافزون خوراک و نوشیدنی در سفر برای ایجاد تجربه متفاوت آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم مردم یک منطقه و حفظ میراث‌فرهنگی ناملموس، خانه گردشگری خوراک یزد درصدد است با برگزاری رویدادها به این مهم بپردازد و از کارآفرینان، به ویژه افرادی که آموزش‌های لازم در حوزه صنایع غذایی فنی و حرفه‌ای دیده‌اند، حمایت کند.

عابدی هدف از طراحی و برگزاری این رویدادها را جذب نسل جوان به فرهنگ غذای سالم و تشویق ایشان به انجام فعالیت‌های کارآفرینانه در این حوزه عنوان کرد.

او اضافه کرد: در نتیجه اجرایی شدن رویدادهای گردشگری مهارت محور تابستانه خوراک، نه‌تنها گامی در جهت ایجاد پویایی و نشاط اجتماعی برداشته خواهد شد، بلکه ضمن دستیابی به اهداف فرهنگی، اهداف اقتصادی ازجمله کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای افراد توانمند نیز محقق خواهد شد. از دیگر کارکردهای این طرح، تولید محتوای درخور و مناسب است.

در این راستا، او از همه اصناف مربوطه و علاقه‌مندان به این حوزه، دعوت کرد تا در برگزاری این سری مسابقات همکاری و مشارکت کنند.

حسین دهقان منشادی، مسئول کمیته گردشگری خوراک اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد ضمن اعلام حمایت از برگزاری چنین رویدادهایی، بر بررسی علمی و پژوهشی داشته‌های میراث ناملموس خوراک یزدی و ترویج فرهنگ غذا و نوشیدنی سالم از این طریق تأکید کرد.

خانه گردشگری خوراک یزد از اواخر سال ۱۴۰۳ در گذر گل، نبش کوچه خانه لاری‌ها مشغول به فعالیت است و تا به امروز چندین رویداد متنوع در آن محل برگزار شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404050500185
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha